21. elokuuta 2017

Viimeiset viikot ja paluu Suomeen

Viimeisten viikkojen aikana ehdin tehdä paljon turistiaktiviteettejä ja nähdä erilaista metsätaloutta.

Kävin katsomassa paikallisia skottipelejä, joissa paikalliset kilpailivat useissa eri lajeissa. Kilpailulajeja oli tanssista moukarinheittoon. Kilpailujen aikana rikottiin myös maailmanennätyksiä olympiaurheiljan toimesta.



Säkkipilliyhtye

Kävin myös retkeilemässä Fundylahdella, katsomassa maailman suurimpia vuorovesivaihteluita ja retkeilyreittejä. Kävin myös tutustumassa vesivoimalaitoksella Neuvostoliitossa tuotettuihin generaattoreihin. Vierailu TreeGo-seikkailupuistossa oli myös mieleenpainuvaa.

Pomon auto



Laskuvesi




Merenpohjaa





Viimeisen viikon työtehtäviin kuului ruiskutettavien leimikoiden kyltittäminen ennen ruiskutustusta ja leimikoiden valvonta ruiskutuksen aikana. Näin myös helikoptereita ruiskuttamassa, mutta operaation luonteen takia kuvia ei saa julkaista nettiin.

Paluu Suomeen oli hieman mielenkiintoista myöhästyneen lennon johdosta, jäinkin jumiin Toronton lentokentälle yhdeksi ylimääräiseksi päiväksi. Lopulta pääsin takaisin Suomeen ja en voisi olla iloisempi kuin nyt. Kanadassa vietetty aika oli mahtavaa, mutta kotimaa on aina kotimaa.

Kuitupuupino

 Vaihteenvalitsin, jonka voi sekoittaa äänenvoimakkuussäätimeen


 Koulubussi hinauksessa

 Kotia kohti!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti